Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Στόχος μας, είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής, να μειώσουμε τα όποια προβλήματα και να αναλάβουμε με ασφάλεια την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας. Για τον λόγο αυτό διαμορφώσαμε έναν ευέλικτο τρόπο αποστολής που μπορεί να καλύψει όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

 

α. Έξοδα Αποστολής

 

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας κάτω των 40,00€ και βάρους έως 2 κιλών, διαμορφώνονται για την Αθήνα στα 5,00€, για την επαρχία στα 7,00€ και για το εξωτερικό κατόπιν συννενόησης.

Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή, τα έξοδα της αντικαταβολής ανέρχονται στα 3,50€.

Τα έξοδα αποστολής παραγγελιών και τα έξοδα αντικαταβολής εντός του αστικού κύκλου των Αθηνών και όλων των μεγάλων αστικών κέντρων της Ελλάδας είναι δωρεάν για αγορές αξίας 40,00€ και άνω και βάρους έως 2 κιλών.  

Για περιοχές εκτός αστικών κέντρων ή/και βάρους άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση για την οποία ενημερώνεστε τηλεφωνικά πριν την αποστολή.

Η αποστολή για όλα τα προϊόντα σε απόθεμα πραγματοποιείται σε διάστημα 1 -3 εργάσιμων ημερών.

Η παράδοση για όλα τα προϊόντα σε απόθεμα πραγματοποιείται σε διάστημα 1- 3 εργάσιμων ημερών μετά την αποστολή (αναλόγως την περιοχή).

 

β. Παράδοση στον τόπο αποστολής που θα μας υποδείξετε

  1. Οι παραγγελίες έως 2 κιλά μπορούν να παραδοθούν «στην πόρτα σας» μέσω της Speedex ή της Γενικής Ταχυδρομικής, στο ωράριο εντός εμπορικών ωρών 09:00-15:00 .
  2. Για παραγγελίες έως 2 κιλά μπορείτε επίσης να τις παραλάβετε από το τοπικό σας (όπως εσείς θα μας το έχετε δηλώσει), κατάστημα της Speedex ή της Γενικής Ταχυδρομικής, εφόσον αυτό έχει διευκρινιστεί πριν από την  αποστολή της παραγγελίας σας.
  3. Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών η παράδοση γίνεται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στο ωράριο 09:00-15:00 και επί του πεζοδρομίου εντός αστικών κέντρων ή με παραλαβή από εσάς στο κατά τόπους πρακτορείο. Τυχόν άλλες ώρες παράδοσης εξετάζονται κατά περίπτωση. Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται  ανά περίπτωση ανάλογα  με τον όγκο, το βάρος και την αξία της παραγγελίας.

Η παράδοση για όλα τα προϊόντα σε απόθεμα πραγματοποιείται σε διάστημα 2 - 4 εργάσιμων ημερών (αναλόγως την περιοχή).

 

γ. Παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας

 

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας Δευτέρα –Παρασκευή από το κατάστημά μας στην οδό Πίνδου 15 & Μουδανιών - Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής Τ.Κ 14341, από 8:30 έως 16:30, αφού πρώτα γίνει σχετική τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας, ώστε να σας επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα και να αποφευχθεί τυχόν άσκοπη ταλαιπωρία.  

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Οι τρόποι πληρωμής για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι ακόλουθοι:

 

1. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας. Δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Diners).

 

2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Μέσω κατάθεσης σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες Eurobank, Alpha Bank, Εθνική, Πειραιώς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2580403 ή 210 8055932, προκειμένου να σας δοθεί ο αντίστοιχος τραπεζικός λογαριασμός.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής πληρωμής με email στο info@energyundercontrol.gr  ή με fax στο 210 8055952, ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά προκειμένου να επιβεβαιώσουμε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας.

 

3. Πληρωμή με Masterpass

Θα μεταφέρεστε απευθείας στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

 

4. Αντικαταβολή

Μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας, μόνο με τη Γενική Ταχυδρομική και γίνεται μόνο με μετρητά και για ποσά έως 500€.

 

5.  Εξόφληση στο κατάστημα

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

 

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ευρώ (€).

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες πραγματοποιούνται στο ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον της Alpha Bank.

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών " Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.